Yrityksemme on perustettu vuonna 2009. Toimimme Metsähallituksen tiloissa Hossan kansallispuistossa ja Kylmäluoman retkeilyalueella. Palveluihimme kuuluvat majoitus-, leirintä- ja ruokailupalvelut. Teemme tiiviisti yhteistyötä Metsähallituksen kanssa ja toimintamme on pohjautunut alusta alkaen myös Metsähallituksen arvoihin ja strategiaan ympäristöpolitiikan suhteen.

Green Key-sertifikaatin myötä sitoudumme vielä tehokkaammin kasvattamaan henkilöstön ja asiakkaidemme ympäristötietoisuutta niin energian- ja vedenkäytön vähentämisen kuin ympäristörasituksen pienentämisen myötä. Ympäristörasitusta voidaan pienentää mm. syntyvän jätteen vähentämisellä ja kierrätyksellä sekä käyttämällä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Tavoitteemme on myös vähentää puhdistusaineiden käyttöä. Osana ympäristöystävällisyydessä on yrityksemme käyttämä 100 % uusiutuva energia. Ympäristötoiminnassamme käytämme apuvälineinä jatkuvaa seurantaa, opastusta ja koulutusta henkilökunnalle. Yhteistyökumppaneidemme kanssa haluamme myös tukea kestävää kehitystä ja matkailua.

Retkeilykeskuksemme toimivat keskellä upeinta Koillismaan ja Kainuun luontoa, kansallispuistossa ja retkeilyalueella. Toiminnassamme huomioimme ympäristön, ja tavoitteemme on ajatella ja työskennellä kestävästi, luontoa kunnioittaen. Opastamme asiakkaamme retkeilemään roskattomasti, ja käyttämään merkittyjä reittejä sekä nuotiopaikkoja. Jätehuoltopisteet alueella on hyvin merkitty, ja lajittelua varten on omat astiansa. Ohjaamme myös asiakkaitamme vähentämään veden ja sähkön käyttöä.

Ruuanvalmistuksessa käytämme mahdollisimman paljon lähialueella tuotettuja tuotteita, huomioiden sesonkivaihtelut. Myös munkit ja muut herkut valmistuvat keittiössämme, kunhan vain leipuri on paikalla. Meiltä löydät paikallisten käsityöläisten töitä matkamuistoiksi.