Kylmäluoman retkeilykeskus

Kylmäluoman retkeilykeskuksen päärakennuksessa palvelee viihtyisä kahvila-ravintola Kaakkuri. Se on avoinna maaliskuusta lokakuulle. Kesäsesongin aikana ravintolan keittiössä valmistetaan annosruokia. Anniskeluoikeuden ansiosta ravintolassa voi nostaa maljan hyvälle kalasaaliille. Kahvila-ravintolasta on ostettavissa matkamuistoja. Kylmäluoma sopii myös kokousten järjestämiseen ja on oivallinen paikka esimerkiksi ryhmien tyky-päivien pitämiseen.

ravintolat1
Kylmaluoma ravintola

Lounas

Kylmäluoman lounasta tarjoillaan kesäkaudella juhannusviikolta elokuun ensimmäiseen viikonloppuun asti päivittäin klo 12–16. Runsas buffetlounas on hyvä keino tankata ennen tai jälkeen reippailun. Kesäsesongin aikana keittiöstä voi tilata myös annosruokia. Muina aikoina ruokailut on mahdollista saada tilauksesta.

Oivaraportti: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=kylm%E4luoman%20leirint%E4alue&

Kokouspalvelut

Kylmäluoman tilat soveltuvat 25–30 hengen kokousten järjestämiseen. Kokouksiin voi yhdistää esimerkiksi kalastusta tai muita alueen aktiviteetteja. Retkeilykeskuksen ohjelmapalvelujen avulla kokouksiin saa yhdistettyä lisää unohtumattomia elämyksiä.

kokoustilat KL
ravintolat2

Ohjelmapalvelut

Hossan ja Kylmäluoman retkeilykeskuksen väki toteuttaa tilauksesta ohjelmapalveluja ja maastoruokailuja. Räätälöidyt ohjelmapalvelut sopivat hyvin esimerkiksi osaksi kokousta. Lisätietoja alueen ohjelmapalveluista saa retkeilykeskusten vastaanotosta.

MAASTORUOKAILUT

Keittomenu

Lohikeitto, poronlihakeitto tai palvilihakeitto
Kotikalja, vesi
Leivät, levitteet
Nokipannukahvi, tee
Marjapiirakka

25 €