Hossan retkeilykeskus

Hossan retkeilykeskuksen kahvila-ravintola Lounaja palvelee Hossan luontokeskuksen tiloissa. Kahvila-ravintola on avoinna 1.3.–31.10. Kesäkaudella lounasta tarjotaan päivittäin, tilauksesta ruokailuja järjestetään myös muina aikoina Ravintolassa on anniskeluoikeudet. Luontokeskuksen rakennuksessa sijaitsee lisäksi Hossan retkeilykeskuksen vastaanotto ja Hossan kansallispuiston opastuspalvelut. Luontokeskuksen kokoustiloissa on helppo yhdistää ruokailut osaksi ohjelmaa.

Hossan retkeilykeskus
Lounas

Lounas

Hossan luontokeskuksen kahvila-ravintolassa lounasta saatavilla kesäkuusta syyskuuhun päivittäin klo 12–16. Muina aikoina ruokailut on mahdollista saada tilauksesta ryhmille. Monipuolinen lounas sopii hyvin ulkoilmassa reippaileville.

Oivaraportti: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=hossan%20luontokeskus&

Kokouspalvelut

Hossan maisemat luovat ainutlaatuisen lähtökohdan kokouksille. Luontokeskuksen uudistetuissa tiloissa voi järjestää noin 20 henkilön kokouksia. Kokoustila on varustettu nykytekniikalla äänentoistoineen ja videotykkeineen. Savottakämppä Pääpirtti on hyvä vaihtoehto erähenkisempää kokoustilaa etsivälle. Retkeilykeskus räätälöi tilauksesta ruokailut ja ohjelmapalvelut osaksi kokousta.

Kokouspalvelut
ravintolat2

Ohjelmapalvelut

Hossan ja Kylmäluoman retkeilykeskuksen väki toteuttaa tilauksesta ohjelmapalveluja ja maastoruokailuja. Räätälöidyt ohjelmapalvelut sopivat hyvin esimerkiksi osaksi kokousta. Lisätietoja alueen ohjelmapalveluista saa retkeilykeskusten vastaanotosta.

MAASTORUOKAILUT

Keittomenu

Lohikeitto, poronlihakeitto tai palvilihakeitto
Kotikalja, vesi
Leivät, levitteet
Nokipannukahvi, tee
Marjapiirakka

25 €

Loimulohi- / savulohimenu

Loimulohi / savulohi, lämmin kasvislisuke
Kotikalja, vesi
Leivät, levitteet
Nokipannukahvi, tee
Metsämarjat

46 €

Poronkäristysmenu

Poronkäristys
Perunamuussi, puolukkasurvos, maustekurkut
Kotikalja, vesi
Leivät, levitteet
Nokipannukahvi, tee
Juustoleipä, lakkahillo

39 €